lördag 9 maj 2009

VILKEN SKANDAL...

...När vi skulle åka iväg idag, så upptäckte mammis o pappis att Nasse fått ligga ute i bilen och sovit i natt, alldeles ensam :( Han blev kvarglömd där när vi kom hem från sjukan. Förlåt Nasse!

Men nu har jag kommit hem efter att varit in till sjukan så min dr. Solvige fick lyssna på mina lungor. Det lät ok! Skönt!
Nu sitter jag och bara myser med Nasse i min stol. Sen är det nog matdax snart oxå!

/Puss Amelia

2 kommentarer:

  1. Hej min vän
    Vilken snygg syrgasmaskin du har, blir nästan lite avis... min ä bara trist grå, men den är ju rätt så gammal oxå. Jag behöver inte använda den så ofta, men vet du, jag fick sånt där massa slem i en lunga i januari, läskigt! När vi åkte till sjukhuset skakade det i bilen när vi körde i roliga gupp och då blev det mycket bättre. Kul att man kunde få roligt å bli piggare. Lite taskiga föräldrar du har som glömde Nasse, tur att han har kommit tillbaka så att du kan sova lugnt igen. Jag har inte gjort nåt särskilt ska till Umeå på måndag en liten stund. Vill du veta där man beställer taxi frågade dom om jag ville åka hela vägen till Umeå, undrar om de trodde att jag ville rulla själv i min stol några mil eller? Hur går det med ditt nya snygga rum då? Säg åt gubbarna att snabba på så du får lite egen space! Jag ska oxå å ett större rum fast de har inte ens börjat än... så till jul kanske. Ha det så gott prinsessan Amelia från prinsessan Alma.

    SvaraRadera
  2. Hej älskade Lilltullan våran..........
    Nu har du skrämt farmor o farfar riktigt ordentligt :O... farmor höll nästan på o svimma innan hon fick prata me mammsen.
    Nu är vi glada igen då vi hörde att det är ok med Dig lillvännen, såå underbart att Du klarade av även detta vår lilla kämpar prinsessa !!
    Hörru nu måste Nasse få sitta uppe länge med Dig o kika på tv o mys pysa bredvid Dig mammsen o pappsen så han glömmer det otäcka som att sova i kallbilen o inte ha ngn o ligga tätt intill :(
    Amelia nu ska Du o din mamma o pappa ha en fin o mysig avslutnig på helgen me massor av pussar o kramar som tvättar bort allt det otäcka som Ni vart me om.
    Farmor o farfar skickar tusen pussisar o kramisar till er alla tre....hoppas att vi får ses snart vännen.....
    Farmor o farfar

    SvaraRadera