onsdag 29 april 2009

"FISANDE KÖTTBULLEN"...

Idag har jag varit på bad såklart :) Annki och mamma badade med mig. Det blev en ny "övning" som Annki kallade köttbullen, för jag såg ut som en ihop tryckt sådan :) Plus att jag pruppade som bara den i vattnet idag...en ny härlig upplevelse! Därav fisande köttbullen...det är jag det!
Dom skrattade gott åt mig iaf. Kul att man kan glädja några :)

Med projektet här hemma så rullar det på. Dom är duktiga "gubbarna".

Ha en bra kväll! / Puss Amelia

2 kommentarer:

  1. Hej Lilltullan....
    Hörre du Amelia vet Du om att Du har en sååå busig pappa, han lurade farmor o tro att Du inte skulle följa med på fred då mammis o pappis skall komma hit o käka middag !!
    farmor blev så till sig så hon hittade inte bokstäverna som hon skulle använda för att skriva tillbaka på datorn o skälla på pappsen men då skrev han att han bara lurades ;) va ska vi göra med den busingen ?
    Det är ju Du lillgumman som är Prinsessa och som vi hela tiden LÄNGTAR efter.
    (fast mammis o pappis är ju bra´a dom me )
    *fniss*
    Läser att du har haft Din mysiga bad dag idag...o att få pruppa i badet det är ju skitkul det kallas kanske bubbelbad el hur va det med den saken nu ;)
    Har dom inte den lyxen får man ju fixa det själv så det så .....
    Nu ska farmor o farfar snart krypa ner i sängen vi har ju inte ngn Nasse el fisgris o krama om så då får vi krama om varandra :)
    Ha det nu jätte bra tills vi träffas älskade lillgoding.
    PS: DU va sååå gullig i tummen klänningen med andra ord söt som bara en prinsessa kan vara !
    Kramizar från farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej lilla sjöjungfru!
    Spännande att bada i går det var varmt, skönt och bubbligt. Och på tisdag var det vitt och kladdigt när vi gipsade dina små ben. Du var som vanligt en cool och duktig tjej. Nu ska du få veta en liten henlis, det går att vända vagnen så du behöver igen backspegel.Kram Annki

    SvaraRadera