fredag 15 januari 2010

2 ÅR & 1 MÅNAD...

Ja idag har jag månadsdag :) Men mammis höll på att glömma att det va den femtonde idag. Sa grattis efter halva dan ! Skärpning morsan! Det är ordning på farmor o mormor iaf.
Farmor kom redan i början på veckan med en jättefin prinsessfilt till mig :) Rosa såklart med vita prinsesskronor :) Och mormor har varit här idag. Men det hon hade skickat efter till mig hade inte kommit! Men i morgon så kanske jag får ett paket :)....


Trevlig helg mina vänner! / Puss Amelia

2 kommentarer:

  1. Hej våran ÄLSKADE AMELIA o GRATTIS GRATTIS
    PÅ DIN 2-ÅR o 1 MÅN DAG.....

    Mormor har ju varit å hälsat på Dig idag, men hade inget paket. Kan Du gissa, imorgon kommer mormor med paket, å då får vi träffas igen. Det var så roligt, för Du var mycket vaken idag, men mormor surrar så mycket så Du kan ju inte få lugn o ro o sova "fniss".
    Sitter Du å myser med Mammis o Pappis i Tv-soffan. Mormor o morfar sitter o tittar på Let´s Dans.
    Vi ses o hörs imorgon.
    Morfar hälsar JÄTTEGRATTIS till sin LILLA ÄLSKLINGSGUMMA.
    Go´natt å sov så gott när Du kryper ner i Din Lilla Säng med Nasse tätt intill Dig.
    /har Nasse Grattat Dig/.

    Puss Puss o Natti Natti/mormor o morfar

    SvaraRadera
  2. Grattis vår älskade skatt......

    Farmor har nyss kommit hem från jobbet men kan inte krypa i säng förrän hon tittat in till Dig och sagt Grattis !
    Hoppas att Du har haft en bra dag lillgumman och att Du blivit firad med besök, pussar o kramar, samt presenter det är precis så det ska va då en sessa firas så det så !
    Farfar skickar en stooor varm kram fylld av kärlek till lilltullan hans, om du blundar så skall Du känna den mot Din kind.
    Du ligger väl nerbäddad nu för klockan är ganska mycket och Du har kanske redan fått besök av John Blund med vänner, dom vill väl alla fira Dig : )
    Nasse ligger säkert bakom nacken Din o viskar att han älskar Dig o att ni är dom allra ,allra bästa vänner, han har berättat för farmor att det finns ingen som Du Amelia och han sa att Du har sagt att hur många Nassar det än kommer hem till er så är han nr 1 för Dig och Du är nr 1 för han det är KÄRLEK det....
    Sov gott nu Tullan våran...
    Puss på Dig....

    SvaraRadera