lördag 24 oktober 2009

TOK MAMMIS :)...

Jag har en riktig tokig mamma, jag! Nu när vi bakade, så vet ni va hon gjorde...jo- spelade julmusik :o Hon är alltid så tidig med det...men jag kan ju erkänna att det är rätt mysigt :) Man kommer i sån stämning. Jag somnade till musiken :) Ovanligt va? :)

Ha en bra lördagkväll / Puss Amelia

2 kommentarer:

  1. Gomorron vår älskade Lilltulla.....

    Hörru farmor skrattade Gott när hon läste att din mammis hade satt på julmusik = ) men hon är inte ensam om o tjuvstarta ; ) vi är liksom några "julnördisar" i den här släkten *fniss*
    Farmor o farfar tycker att det är jätte tråkigt att Ni inte kan komma o hälsa på oss = ( dumma dumma dom som inte kan skynda på så att du och mammis o pappis kan få fara ut och åka bil *GRRRRR* har dom inte fattat att DU är en prinsessa och skall bli behandlad som en sådan !!
    Ja, ja vi får väl hoppas o tro att det skall lösa sig relativt snabbt ändå *suck*
    Den här helgen jobbar din pappis o farmor me, men det är såå tråkigt väder så det gör inte så mycket, vi får hoppas att solen kommer och hälsar på oss igen till veckan så då får vi passa på o va ute.
    Farmor har ringt o kört på dom som skall skicka Din lilla överaskning så nu på månd så skall farmor åka in till stan och se om det har anlänt hit till Övik, och det är nog bäst för dom det *fniss*
    Du ser lilltullan farmor är på sitt lilla bråk humör idag he he he.....
    Näreå det är inte så mycket med det inte, blir bara lite grining då jag inte fått träffa Dig o pussa på Dig lillgumman ; ) men det skall vi ändra på så det så =)
    Farfar hälsar sååå mycket till Dig och skickar stora farfar kramen till Dig.
    Ha det så Gott nu och fortsätt lyssna på julmusik det mår man såå bra av och då vet man att snaaaart kommer tomten.
    Puss på Dig.....

    SvaraRadera
  2. Det låter precis som din mamma de´ =)
    Puss & Kram från "tanta"

    SvaraRadera