söndag 7 februari 2010

SÖNDAG & EN TUR I BILEN...

Idag på fm så va jag med min assis. Det blev en dusch och piffning igen. Inbakade flätor blev det idag. Sen på em så va det på med ytter jackan och mössa! Styrde bilen mot farmor o farfar. Har inte varit där på ett tag, gott käk fick mammis o pappis. Jag låg mest o sov och fick som vanligt välling! :P
Sen ikväll har vi varit hemma och myst o slappat....En annan del av Köping kollade vi såklart på!

/Puss Amelia

1 kommentar:

  1. Gomorron vår älskade prinsessa......

    Hoppas att Du har haft en bra natt vännen, farmor o farfar tyckte det var hur mysigt som hellst att få rå om er i går. Det var ju ett bra tag sen, men nu skall det bli ändring på det då Du har fått en så fin o bra bilstol. :-)
    Farmor har suttit o grina nu på morgonen för farmors chef ringde o sa att jag inte får vara kvar på mitt jobb längre utan måste flytta på ett annat ställe, dumma omorganisation :( och det känns såå förtvivlat ledsamt att behöva lämna sina arbetskamrater.:(
    Men då tänker jag på Dig Amelia som klarar av allt dåligt som Du måste vara med om och Du gör det med en sån kämpar glöd och livsvilja, vad är då det här jämfört med vad Du gumman måste gå igenom ! Du är så liten men har lärt oss alla så mycket som vi inte tidigare kanske har tänkt på.
    Nu får vi glädja oss att vi får va tillsammans, att solen börjar titta fram igen, att sommaren kommer allt närmare.
    Farfar har ju en favoritbild på Dig Amelia den med brillorna o nu har farmor en till älsklingsbild (har många) den mammis lagt ut nu då du har inbakade flätor o spännen o glitter, ohhhhh farmor vill bara komma o snusa på Dig då hon ser den ;-)
    Varma kramar av kärlek skickar farmor o farfar till Dig.....
    Puss på Dig....

    SvaraRadera