torsdag 5 november 2009

SNÖ....

Det har snöat hos mig i natt :) Myspysigt! Jag ligger o sussar än...men har haft en ganska bra natt. Ingen feber, just nu. Ska snart få mat o medicin. Sen får vi se va dagen ger...
Sänder en stor kramiz till mormor idag! Synd att jag inte kan följa med dig o hålla handen!
Ha en snöig dag mina vänner / Puss Amelia

2 kommentarer:

  1. Hej Gullhjärtat vårat

    Va ! har ni fått snö Amelia....= O ohhh tänk om farmor fått busa mig Dig i snön...o så har vi gått till Din mormor och gjort en snö-ängel till hon, för hon älskar ju änglar = )
    Ni två är ju riktiga kämpar tjejer ni, värda en stor GULD MEDALJ !!
    Ja du lillvännen det har nu gått några dagar sen vi sågs, och det var sååå mysigt att få träffa Dig, mammis o pappis = )
    I dag har farmor varit ledig och fått massage av en tant...jätteskönt ! farfar han har jobbat o nu är han ute med vovvarna.
    Farmor o farfar blir så glad att läsa att febern har givit med sig. DUMMA FEBER ! men vi får hoppas att Du får bada nästa vecka och stänka lite vatten på pappis *fniss*
    Bokstäverna blev ju jättefina på Din dörr...och nu vet ju som sagt var alla som kommer att där inne bor VÄRLDENS FINASTE SESSA !
    Ha det nu Gott i kväll och kanske så blir det lite mys i soffan framför brasan till en saga eller någon mysig musik tillsammans med dina helt underbara föräldrar....
    Farfar skickar som vanligt den stora farfar kramen...
    Puss på Dig...

    SvaraRadera
  2. Hej våran ÄLSKADE HJÄRTEVÄN

    Jae nu har mormor kommit hem från sjukhuset, ODA, skönt att det är över. Nu väntar jag bara på nästa i Umeå till veckan.

    Mojmoj kände verkligen hur kramen från Dej AMELIA värmde, och att Du var med och höll mormor i handen. Vi kämpar på Du o jag.
    Morfar var med på sjukhuset hela dagen.

    Hoppas att det inte tramsar till sig något nu i natt, så att Du, Mammis o Pappis inte kan fara å gjuta stolen till bilen åt Dej, i morgon.

    Nu ska mormor försöka komma i säng tidigt ikväll, för det har varit en jobbig dag.
    Sov så Gott Du oxå när Du kryper ner i Din sköna Prinsessäng.
    Krama Nasse o alla Dina gossekompisar, även Mammis o Pappis.
    Morfar Hälsar till ÄLSKLINGSGUMMAN VÅRAN.

    Puss Puss o kramiz/mormor o morfar
    Natti Natti

    SvaraRadera