tisdag 14 juni 2011

SNART HAR ETT ÅR GÅTT...

Sen vi miste dig från jordelivet...helt ofattbart vår älskade lilla Amelia.
Mamma har tyckt att det varit jobbig att vara här på din blogg. Vad ska man skriva om? Jobbigt ibland att se alla fina o dåliga minnen vi har tillsammans. Men det är ju dem vi måste vårda och komma ihåg. Allt tokigt och roligt som hände med dig våran Snuttis. Ibland sitter man å skrattar å dig, sötis. Och ibland gråter man för man vet att du plågats för nåt stick eller annat jobbigt.
Mamma o Pappas liv är ju som sagt väldigt upp o ner ännu. Livet kommer aldrig bli sig likt igen utan dig. Men vi försöker att lära oss och hantera det vardagliga och saknaden efter dig hjärtat... Och det är inte det lättaste :(

Älskar dig Amelia / Mammis o Pappis

3 kommentarer:

  1. mormor o morfar15 juni 2011 kl. 17:16

    Våran LILLA ÄLSKLINGSGUMMA, AMELIA....

    Idag är det AMELIAS Månadsdag, 3 år o 6 mån.

    Vilka fina kort Mammis satt in på vår Lilla Prinsessa.
    Tårarna bara rinner, när mormor går in på Din blogg, å jag ser alla fina kort på Dej vår Lilla Goding, även kort vi har här hemma, för mormor pratar med AMELIA varje dag, jag vet ju att Du Alltid är med oss.

    Älskar o Saknar Dig AMELIA
    Puss Puss o Kramiz

    SvaraRadera
  2. Vet inte vad jag ska skriva ...finns inga ord ...vet att ni saknar er lilla prinsessa , önskar att hon fått vara frisk och fått stanna kvar hos er.
    Livet är så orättvist , man frågar sig varför sånt här händer , att ett litet barn blir så sjukt , och att så underbara människor mister sitt allt på jorden.
    Amelia du finns i våra tankar , du var en tuff liten tjej.
    Mia och Matte , ni finns oxå i våra tankar , vi förstår att ni har det tufft och att ni inte alltid orkar prata eller ses , men vi finns här , det vet ni.
    Sänder en massa styrkekramar till er båda och du Amelia får ge dina föräldrar lite extra kraft imorgon.
    Puss & Kram från Tant Suss,Uffe,Tilda och Prins Gustav.

    SvaraRadera