lördag 18 juni 2011

18 JUNI...




Ett År har gått sen du lämnade oss för att få en bättre plats! Det är det som får en att tänka lite positivt...nu slipper du alla mediciner, all smärta som du kanske hade, syrgas, och all annan hjälputrustning...ja listan kan göras lång!
Nu får du springa, leka, skratta, prata, skrika, äta god mat genom munnen, känna smaker, klättra i träd...ja allt som din sjukdom tog ifrån dig rätten här på jorden att göra som andra barn gör.
En dag ska vi återförenas som familj och oj vad du kommer att ha mycket att berätta för oss om allt du hunnit göra i ditt Nangijala!
Men här på jorden får vi se tillbaka på alla minnen med dig. Vi tittar på kort, filmer, känner på dina saker, sticker näsan djupt ner och snusar på din filt, lyssnar på dina cd-skivor m.m....
Älskar och saknar dig så Amelia ....

/ Mamma o Pappa

2 kommentarer:

  1. Ett År av sorg o saknad av vår Älskade Änglaprinsessa.....

    Det är svårt att finna orden en dag som denna, sorgen o smärtan gör sig påmind varje dag men idag känns den extra tung för det var ju idag för ett år sedan Du lämnade oss o blev Himlens finaste lilla Ängel.
    Det som ändå känns som en tröst är att vi vet att Du har det bra där uppe i Himlen lekandes med alla dina kompisar.
    Farfar ligger ofta på eran favvo soffa o snusar på kudden Du alltid låg på.
    Vi är så tacksamma för den tid vi fick med Dig Du gav oss sådan kärlek o glädje o vi är såå stolta som får vara din farmor o farfar.
    En dag skall vi åter få vara tillsammans och det bästa av allt inget kan skilja oss åt då !
    Du är oss nära varje dag varje stund, vi känner din närhet och minnena kan ingen ta ifrån oss.
    Älskar o saknar Dig Amelia...
    Puss på Dig......

    SvaraRadera
  2. Tänker på er alla allt som oftast och särskilt när det är melodikrysset. Det tycker vi är starkt förknippat med Amelia och er familj. Vet hur svår saknaden är av våra små tjejer men det är bara o hoppas att de har det riktigt bra nu ändå.
    Kramar från Noelias familj

    SvaraRadera