lördag 6 november 2010

SAKNAR...

Tiden går, men saknaden efter dig Amelia vår älskade prinsessa blir bara värre å värre! Du fattas hos oss...livet kretsade ju runt dig. Att få till en egen vardag är inte lätt. Du finns i våra tankar vart vi än är och vad vi än gör. Ser vi något rosa tänker vi såklart på dig. Det skulle Amelia fått, tänker man.
Men vi vet att du har det bra där du är. Med massa rosa grejer och inte någon sjukdom som gör ont! Gräset är grönt och du springer fort, fort, fort med dina små fossingar i det.

Ikväll så har vi varit i Svenska kyrkan på en minnesgudstjänt, där ditt namn lästes upp. Och det tändes ljus. Det lyser så vackert på kyrkogården med alla ljus.

Vi älskar dig Amelia och saknar dig vår älsklingsgumma / mamma o pappa

5 kommentarer:

  1. Jag (Vi) har varit på Björna Kyrkogård i 16 år och tänt ljus på min Pappa Charles grav och Ragnars mor Ninas grav. Det är så fint när alla ljus brinner......

    SvaraRadera
  2. Idag är det AMELIAS Månadsdag, 2 år o 11 mån.
    Saknaden efter Vår ÄLSKADE AMELIA, blir oxå bara värre o värre för mormor o morfar.
    Går ofta till AMELIA o pratar med henne.

    Alla Helgons Helg var vi på minnesgudstjänst i Själevads Kyrka, där kändes det så varmt o ljust att få vara, med alla ljus som tändes.

    Har aldrig sett så vackert, som när alla dessa ljus var tända på kyrkogården.

    AMELIA VI ÄLSKAR o SAKNAR DEJ SÅ MYCKET, VÅR LILLA PRINSESSÄNGEL.
    PUSS PUSS o KRAMIZ
    /mormor o morfar

    SvaraRadera
  3. I Dag har det gått fem TUNGA TUNGA månader sedan vår LILLA ÄLSKADE AMELIA flög iväg till Himlen, o blev en LITEN PRINSESSÄNGEL.

    Har även idag varit till AMELIA o pratat med henne. Det ger oss frid o styrka.
    Idag var det kallt, men då vet mormor att AMELIA har det så bra, springer runt o leker med de andra Prinsessänglarna, med Dina Gossiga små ben, o med Nasse i Din hand.

    VI ÄLSKAR O SAKNAR DEJ SÅ ENORMT, AMELIA DU HAR DEN STÖRSTA PLATSEN i mormor o morfars Hjärtan.
    /mormor o morfar

    SvaraRadera
  4. Hej på er! Tänker extra på er idag, en dag som man trodde alltid skulle få vara en glädjens dag men som har bytts ut till något bitterljuvt. Hoppas att våra små änglatjejer har ett riktigt party wherever they are. Många kramar från Noelias familj

    SvaraRadera
  5. Grattis lilla änglaprinsessan på din 3 års dag. förstår att din ängla kompisar ordnar ett fint kalas för dej. Kram från assis Ingid

    SvaraRadera